Dobro došli u investitorski odeljak

Na ekranima ispod imate priliku da pregledate i analizirate četiri svetske berze i kretanja cena deonica kompanija koje su izlistane na istima, zatim cene indeksa najjačih svetskih berzi i roba, kao i promene u kretanjima vrednosti valutnih parova koji se najviše trguju na tržištima. Rezultati su predstavljeni sa određenim zakašnjenjem u odnosu na kretanja koja se dešavaju uživo na tržištu, budući da su dobijeni od trećih strana i pružalaca finansijskih usluga.

Upozorenje o riziku: Trgovanje CFD-ima (berze, fjučersi, indeksi) nosi visok rizik. Vaš kapital je pod rizikom.

Informacije na sajtu FinMedia.rs sadrže podatke koji se odnose na buduća dešavanja na finansijskim tržištima, uključujući rizike i nepredvidivosti koje ih prate. Tržišta i finansijski instrumenti predstavljeni na ovoj stranici služe samo u informativne svrhe i ne treba ih tretirati ni u kom slučaju kao savet ili predlog za prodaju ili kupovinu istih. Trebalo bi da uradite svoje vlastito istraživanje pre razmišljanja o konkretnoj investicionoj odluci.

FinMedia.rs ne garantuje da su navedeni podaci predstavljeni bez grešaka ili pogrešnih podataka iz dostupnih izvora i materijala, kao ni to da su predstavljeni podaci preneseni u trenucima kada se promene na tržištu događaju. Investicije na finansijskim tržištima i međunarodnom tržištu valuta (Foreks) podrazumevaju veliki rizik, uključujući mogućnost za gubitak celog ili delimično uloženog kapitala, kao i određenu dozu izlaganja stresu.

Svi rizici, gubici i troškovi u vezi sa investicijama, uključujući i i gubitak cele glavnice, u potpunosti su na Vama i Vaša su odgovornost.

Ukoliko želite da saznate više informacija o uslovima korišćenja našeg vebsajta, molimo Vas da posetite našu stranicu Uslovi korišćenja.

Uspešno ste se prijavili na našu imejl listu. Hvala Vam na poverenju.

Greška u slanju podataka, molimo Vas pokušajte ponovo.

Prijavom na našu listu, FinMedia Investments će Vas prve obavestiti o najboljim investicionim prilikama i nekretninama.