Partner u okviru firme

FinMedia Investments je otvorena za sve vrste investitora, kao i potencijalnih parnera za razvoj biznisa na području Balkana, Evrope i celog sveta.

Ukoliko želite da uložite svoj novac u biznis koji se bavi investicijama i rastom kapitala naših klijenata, FinMedia Investments je definitivno pravo mesto za Vas. Naša kuća se bavi praćenjem prilika na tržištima širom Balkana, Evrope i sveta, izdvajajući najperspektivnije šanse za klijente od investicija u nekretnine, hartije od vrednosti i alternativne investicije.

Kako postati naš partner

Samo nekoliko koraka Vas deli od partnerstva sa nama.

  Obraćam Vam se povodom:

  FinMedia Investments podržava uvećanje kapitala i kapaciteta biznisa, pojedinaca, kompanija i državnih institucija. Partnerstvo sa nama će Vam omogućiti proširenje baze klijenata, razvoj biznisa i nove kontakte u investicionoj, korporativnoj i startap industriji.

  Za dodatni pregled benefita koje nudi naša kuća, možete nas uvek kontaktirati putem imejla partnerstvo@finmedia.rs ili putem kontakt formulara na ovoj stranici.
  Svako poslovno partnerstvo je dvosmerni odnos koji razvijamo tokom godina i FinMedia Investments tim svojim saradnicima obezbeđuje najbolje moguće uslove za saradnju.

  Najvažniji aspekt saradnje između nas i naših saradnika jesu profesionalan i transparentan odnos. Sastavni deo naše poslovne kulture jeste mišljenje da bez obostranog uspeha nema ni pojedinačnog, tako da se uvek trudimo da radimo ka zajedničkom cilju i samim tim ostvarimo Vaš i naš napredak na tržištu.
  Kao prvi korak u uspostavljanu partnerstva savetujemo Vam popunjavanje kontakt forme koja se nalazi na ovoj stranici. Nakon popunjavanja upitnika, predstavnici naše kuće će Vas kontaktirati sa detaljnijim opisom naše ponude za saradnju.

  Ukoliko imate neka dodatna pitanja pre samog slanja upita o partnerstvu, možete nam ih u svakom trenutku poslati direktno na partnerstvo@finmedia.rs i mi ćemo Vas kontaktirati u roku od 48 sati.